Menu

Handleiding website

Als je deelnam aan een Swab2know-testsessie, dan kan je je resultaat opvragen door je aan te melden op het beveiligde gedeelte van deze website.

Elk testresultaat is gekoppeld aan een unieke code en een e-mailadres. Het testresultaat is dus enkel beschikbaar indien je ingelogd bent met je eigen e-mailadres en de code ingevoerd hebt. Hou er rekening mee dat het een week kan duren vooraleer je resultaat beschikbaar is.

We verwittigen je via e-mail wanneer je je resultaat kan bekijken.

Een account aanmaken

Je kan een account aanmaken door op de 'registreren' bovenaan het scherm te klikken. Om een account aan te maken zijn enkel een e-mailadres en telefoonnummer verplicht. Je ontvangt op het opgegeven e-mailadres een uniek wachtwoord om aan te melden op deze website.

Aanmelden

Om je aan te melden gebruik je de 'aanmelden'-knop bovenaan de pagina. Aanmelden doe je met je e-mailadres en wachtwoord. Als je je wachtwoord vergeten bent, dan kan je een nieuw wachtwoord naar je e-mailadres laten sturen door de optie 'wachtwoord vergeten?' te kiezen. Opgelet, je kan enkel aanmelden als je de gebruikersvoorwaarden aanvaardt.

Je resultaat opvragen

Bekijk het resultaat van je test door de unieke staalcode in te geven in het codeveld. Je krijgt onmiddellijk het resultaat te zien. Elk testresultaat is gekoppeld aan een unieke staalcode. Dit resultaat is dus enkel beschikbaar indien je de staalcode hebt en aangemeld bent met jouw e-mailadres.

Je account aanpassen

Eenmaal ingelogd, kan je je accountgegevens en wachtwoord aanpassen.